FOTOGRAFIE
REISVERHALEN
Op deze pagina zullen wij regelmatig informatieve aanvullingen plaatsen en linken naar andere sites die ons inziens beslist de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Het betreft vooral info over reizen naar Indonesië m.n. Java, Bali en Sumatra maar ook andere landen en tips over fotografie. Ook over het Indië van toen en nu. Bij elke link vind u een korte omschrijving betreffende de inhoud.
Indonesië - Java - Bali - Lombok - Gili Air - Sumatra
http://ticketindonesia.info/en/index.php Een aanrader deze site eens te bezoeken voor binnenlandse vluchten in Indonesië. Hier vindt u goedkope binnenlandse vluchten.
Sawa Midden Java
www.gids-lombok.nl Reizen op Lombok met een Nederlands sprekende gids op Lombok en Gili eilanden. (Voor de kust van Lombok)
www.harry-janny.nl Een hele goede informatieve site met veel informatie over Indonesië met name Bali. Beslist de moeite waard eens een kijkje te nemen.
www.tika-excursie.com  Gids op Bali. Informatie over excursies en rondreizen over Bali met een Nederlands en Engels sprekende gids.
Bali, Ubud, Jati Homestay  Een goed middenklasse hotel in het centrum van Ubud. Met uitzicht op de Sawa. Vlakbij Monkey Forest. Een gezellige familie homestay.
www.gidsinsumatra.nl  Een interessante site voor wanneer u op zoek bent naar een op maat samengestelde rondreis in Sumatra. De moeite waard om eens een kijkje te nemen.
www.villacasamio.com  Villa Casa Mio is een schitterende accommodatie op één van de eilanden van de Gili’s met 4 bungalows. Alle rust en stilte. Voor de kust van Lombok.
www.imexbo.nl  Een grote site met heel veel info over het Indië van toen en nu. Neemt u u hier rustig de tijd voor om de site te bekijken.
Stichting Indo Radio Nederland  Een fijne website met veel Indo muziek en allerlei nieuwtjes van en over Indonesië. Heerlijke online muziek om naar te luisteren.
www.wereldwijzer.nl  Wanneer u verre reizen gaat maken met tal van tips van wereldreizigers. Neem voor u gaat een kijkje op deze site. Wereldwijzer Reisforums.
www.stichtingadinda.nl Algemene informatie over de diverse kumpulans die Adinda enkele malen per jaar organiseert in Nederland.
www.tontongfair.nl  Voor de 57e keer wordt op het Malieveld in Den Haag de grootste Nederlandse Pasar Malam gehouden van 28 mei t.m. zondag 5 juni 2016. Optredens dagelijks van vele bekende artiesten.
Sri-lanka
Fotografie
www.gids-srilanka.nl Gaat en/of wilt u eens op vakantie naar Sri-lanka dan is een bezoekje aan deze site zeker aan te raden. Een Nederlands sprekende gids staat tot uw beschikking.
http://zwart-witfotografie.nl/video-tutorial-zwart-wit  omzetting-met-adobe-lightroom-4.php Omzetten van kleur naar zwart-wit met Lightroom.
http://www.youtube.com/watch?v=FnFAQfFFxhs&featu re=youtu.be  Omzetten van kleur naar zwart-wit met Photoshop Elemets.
Heel Holland fotgrafeert Een leuke site voor de Hobby Fotografen. Met opdrachten, workshops en fotowedstrijden o.l.v. Mischa de Munck.
KLIK OP EEN FOTO OM DE AFBEELDING TE VERGROTEN.
Italië
www.casajoop.nl Een meer dan voortreffelijk B&B in Italië in Tamagno. Een site meer dan de moeite waard om eens te bezoeken wanneer u voor een vakantie Richting Italië gaat.
uw gastvrouw Astrid