FOTOGRAFIE
REISVERHALEN
Tante Miel en zus Plien Het begon allemaal met de wens van de moeder van Mila om op haar tachtigste verjaardag een optreden van Wieteke van Dort als Tante Lien thuis te willen meemaken….. Lees verder
De Stille Kracht Mila reageerde op een oproep op televisie in 1972 voor figuranten voor de opnames van De Stille Kracht van Louis Couperus.  En zo is het begonnen. Lees meer…..
Boetseren Naast haar andere hobby’s zoals reisverhalen schrijven, tuinieren, lezen e.d. is boetseren ook één van haar bezigheden. Van haar boetseer werken heb ik wat foto’s gemaakt. Naar fotogalerie..
Schilderen Tijdens ons huwelijk is er bij mijn vrouw ook de behoefte zo nu en dan eens wat de schilderen. Zo zijn er dan ook verschillende foto’s van deze schilderstukken door mij gemaakt. Meer foto’s
Speksteen bewerken Naast mijn hobby fotografie en het opzetten van een website komt het kunstzinnige zo nu en dan weer in mij boven en stort ik mij op het bewerken van speksteen. Naar foto’s..
Gedichten Dat mijn vrouw niet bepaald stil kan zitten is u intussen wel duidelijk geworden. Tussen de bedrijven door en in de stemming schrijft zij ook nog wat gedichten. Enkele gedichten..